Είπαν για μας

Η κόρη μου ήταν απίστευτα προβληματισμένη για την κατεύθυνση σπουδών που έπρεπε να ακολουθήσει. Η κυρία Τηλιακού και η διαδικασία με τα τεστ έφεραν ηρεμία και ξεκάθαρους στόχους στο παιδί μου. 
Θερμές ευχαριστίες                           
Χαρά Π.
Όταν το παιδί αδιαφορεί για το σχολείο, ο γονιός υποφέρει. Η βοήθεια που λάβαμε στο κέντρο σας ειναι μεγάλη, το αναγνωρίζουμε και σας ευχαριστούμε.
Αναστάσιος Κ.
Μια εμπειρία προστέθηκε στη ζωή μου. Ενα ταξίδι στο γνωστό, ''άγνωστο'' εαυτό μου. Λάθη, σωστά, άσχημα, όμορφα, όλα βρήκαν τη θέση τους κι εγώ από πάνω ευχαριστημένη να χαμογελώ στη ζωή μου την πρότερη, την τωρινή κι αυτήν που θα έρθει. Ολα αυτά απλά, κάνοντας τα tests και αξιοποιώντας την κ. Αννα Τηλιακού που με το πάθος και τις γνώσεις της, καθώς και το αμέριστο ενδιαφέρον της, μου έδωσε ελπίδα για να δουλέψω πρός νέες κατευθύνσεις.
Ευχαριστώ ολόψυχα
Ε. Λ.
Είναι ωραίο να ανακαλύπτεις τρόπους που δεν φαντάζεσαι και κάνουν πιο εύκολο το διάβασμα και την επιτυχία στις εξετάσεις .
Ιωάννα Σ.
Άννα μου,
Σ’ευχαριστώ πολύ για όσα έκανες για μάς. Είμαστε κατενθουσιασμένοι. Πόσα πολλά μάθαμε, με πόσο ωραίο τρόπο χειρίστηκες όλα τα δεδομένα αριστοτεχνικά!
Ο Διονύσης «ψήλωσε» 10 πόντους βγαίνοντας από το γραφείο σου και από μας, έφυγε ένα τεράστιο βάρος από τις αγωνίες που είχαμε – «τι λάθος κάνουμε» - «γιατί δεν διαβάζει» - «τι θα γίνει όταν ενηλικιωθεί»…
Είσαι θησαυρός. Σου ταιριάζει τόσο πολύ αυτό που κάνεις, συνδυάζεις τέλεια την επιστημονική γνώση με το επικοινωνιακό μέρος που είναι τόσο σημαντικό όταν απευθύνεσαι σε παιδιά και γονείς.
Νίκη Α.
Φανταστικό! Ενας καθρεφτισμός του εσωτερικού μου κόσμου!!!
Νεκταρία Π.
Σας ευχαριστώ πολύ για τις λύσεις που μου δώσατε και που με κάνατε να πιστέψω στον εαυτό μου.
Αντώνης Κ.
Από τις πιο ενδιαφέρουσες και βοηθητικές εμπειρίες, πραγματική ώθηση στις πιο σημαντικές αποφάσεις ζωής, από ανθρώπους με επιστημονική συγκρότηση και μεγάλη αγάπη και κατανόηση γι αυτό που κάνουν.
Ευχαριστώ από καρδιάς
Σοφία Κ.
Ήταν μια τέλεια εμπειρία που θα με βοηθήσει σίγουρα στο μέλλον.
Δήμητρα Χ.
Όσο κι αν νομίζεις ότι ξέρεις το παιδί σου, η βοήθεια της επιστήμης ειναι καταλυτική για να κατανοήσεις τις ανάγκες του και να εξελίξεις τις ικανότητές του στη μαθησιακή διαδικασία. Ενα τέστ σημαντικό για το μέλλον του που πολλές φορές καθορίζεται απο την πορεία και την απόδοσή του στο σχολείο. 
Ευχαριστούμε πολύ ολόψυχα
Νάνσυ
Σας ευχαριστώ πολύ για την απίθανη εμπειρία που πέρασα μαζί σας. Σας ευχαριστώ ολόψυχα που με κάνατε καλύτερο άνθρωπο. Σας αγαπώ πολύ.
Ευφημία Δ.
Πρέπει να πω ότι η εμπειρία αυτή με βοήθησε περισσότερο απ' ό,τι περίμενα. Νιώθω ότι θα με βοηθήσει μακροπρόθεσμα να ξεπεράσω τους φόβους και την ανασφάλειά μου γιατί μου έδειξε κάτι που εγώ η ίδια φοβόμουν να επιβεβαιώσω.
Ευχαριστώ πολύ
Ειρήνη Μπ.
Ολοκλήρωσα προ ολίγων ημερών το μάστερ μου στην Ανθρωπολογία και φυσικά δεν σε ξέχασα . Ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλη την πολύτιμη βοήθεια σου με το ντοσιέ της αίτησης μου, αλλά και τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσες σχετικά με το ακαδημαϊκό κομμάτι και τις σπουδές στο Παρίσι. Χωρίς εσένα δεν θα είχα καταφέρει να έρθω για σπουδές. 
 
Α.Σ.
join us
Follow us on Facebook
Γρ. Λαμπράκη 19 & Άγγ. Μεταξά
Τ.Κ. 166 75 Γλυφάδα Τηλ: 210-8980384
email: info@atout.gr
επικοινωνία
210 8980384
Πιστοποιήσεις
Computer Academy
caps